11 Mayıs 2020 Pazartesi

Benimle birlikte olan erkekler beni kullandı.

Amerikalı ünlü golfçü Paige Spiranac, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle vaktini evde geçirirken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ses getiriyor.



Geçtiğimiz haftalarda golf sopasını göğüslerinin arasına sıkıştırarak yaptığı vuruşla gündeme gelen Paige Spiranac, geçmişte birlikte olduğu erkeklerin, spordaki uzmanlıklarından yararlanmak için onunla çıktığını iddia etti.


ABD'li ünlü golfçü ayrıca şunları kaydetti; "Bir başka adam daha vardı. Benden 7 gün 24 saat golf dersleri almak istiyordu. Benimle gerçekten sevimli bir şekilde iletişime geçiyordu ve bana cilveleniyordu.

"Bu 6 ay boyunca böyle devam etti ve birlikte olduk. Bana bir kız arkadaşını olduğunu bile söylemedi. 6 ay boyunca benimle birlikte olurken aynı zamanda kız arkadaşını da oyalıyordu."





The men who were with me always used me.

 Paige Spiranac, who came to the fore with the stroke she made by squeezing the golf club between her breasts in the past weeks, claimed that the men with whom she had been dating in the past to benefit from their expertise in sports.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder